Tre inspirations-aftener for trænere på Kies

0
685

“Kom og bliv en bedre træner,” lyder opfordringen fra Københavns Idrætsefterskole (Kies), som i de kommende måneder inviterer til tre inspirationsaftener fra klubtrænere.

Første aften bliver mandag d. 20. juni kl. 17.00 – 20.30, hvor der er fokus på motivation. Derefter følger en aften om fysisk træning, der finder sted fredag den 19. august, og det slutter fredag den 14. oktober med en aften, der har fokus på mental træning.

René Nielsen, der er 1. divisionstræner for ambitiøse Greve Fodbold, og Michael Skjold, ansvarlig for pigefodboldlinjen på Kies, stifter af Fodboldinspirator og tidligere 3F ligatræner i Taastrup FC, står for den første inspirationsaften. Michael vil give et oplæg om motivation, og bagefter vil René lave forskellige træningsøvelse med fokus på motivation.

“Det handler om inspiration til trænere, men også om at sætte fokus på pigefodbolden og dens udvikling og om at netværke trænerne imellem,” fortæller Michael Skjold.

Det koster 250 kroner pr. gang eller 500 kroner for alle tre gange at deltage.  Tilmelding på msh@kies.dk