ANNONCE: BSF søger U16 Pige-cheftræner

0
890

U16 Pige Cheftræner til BSF

Ballerup-Skovlunde Fodbold søger erfaren træner med minimum B-licens til jobbet som cheftræner for klubbens årgang 2001 (U16). Holdet består af stor gruppe talentfulde piger med flere DBU-spillere imellem.

For at give spillerne de rette udfordringer har BSF valgt at holdet skal spille i U18 Elite Øst i den kommende sæson. Det er derfor også meget vigtigt, at der etableres et godt samarbejde med klubbens U18 DM hold og at formålet med denne sæson er at gøre flere af spillerne klar til at gå ind i U18 DM truppen på sigt. Så vi leder efter en udpræget talenttræner som sætter spillerenes individuelle udvikling i centrum.

Holdet træner 4 gange om ugen (man, tirs, tors,fre) med fokus på teknisk og taktisk træning. Vi ønsker at udvikle den enkelte spillers taktiske og spilmæssige forståelse så de nemt kan indgå på flere positioner på banen.
Vi har tilknyttet træner med B1 som assistent ligesom flere af træningerne vil kunne foregå i samarbejde med trænerne på U18 DM holdet. Der er tilknyttet fysisk træner til holdet, som vil tage sig af styrketræning, konditionstræning og diverse fysiske test som holdet skal igennem mindst 4 gange om året, selvfølgelig i samarbejde med cheftræneren. Målvogterne modtager træning fra klubbens målmandstrænere.

Hvis dette lyder interessant for dig så send en PB til John Walsh eller kontakt mig på telefon 5060 2629. Du kan også maile til pigeungdom@bsfodbold.dk og meget gerne vedlagt fodbold CV inkl. træneruddannelse.

Lidt om klubben:
Ballerup-Skovlunde Fodbold er en af Sjællands største og mest succesrige pigefodboldklubber som har haft pige/kvinde fodbold siden 1968. Vi har både elite og bredde og har DBU licens til at spille i både U18 DM ligaen og 3F ligaen.

Alle klubber, der har et klubabonnement på FODBOLD FOR PIGER eller på Kvindeliga.dk, kan få bragt meddelelser som denne her på siden og vores facebookside. Få mere information på redaktion@fodboldforpiger.dk