Frederiksberg Boldklubs kvinder rykker op i 1. division

0
1541

Frederiksberg Boldklub (FB) er klar til 1. division efter et forrygende forår med syv sejre og fire uafgjorte. Holdet slutter på tredjepladsen i Kvindeserie Øst, og da Raklev GI på førstepladsen har frasagt sig muligheden for at rykke op, så har Frederiksberg nu udsigt til at skulle prøve kræfter med landets næstbedste række.

Oprykningen kom i hus lørdag hjemme på Jens Jessens Vej, hvor ekstraordinært mange tilskuere så  FB spille 0-0 mod de direkte oprykningskonkurrenter fra Allerød.

Fredferiksberg har tidligere spillet divisionsfodbold, og takket være et målrettet arbejde, har klubben nu spillet sig tilbage på danmarkskortet.

“I vinter kom trænerteamet med Jesper Dahlmann, Mads Fischer og fysisk træner Anders Holm Kallehauge til – og fik sat endnu mere skik på holdet – og alle tre har i allerhøjeste grad bidraget til at oprykningen nu er i hus. Ret tidligt i forløbet, blev de enige med spillertruppen om at materialet til oprykning var til stede og at det var forårets målsætning. Holdet består primært af en større gruppe spillere i starten af 20’erne, med en passion for at spille god teknisk fodbold, som tør være boldbesiddende,” skriver FB til FODBOLD FOR PIGER.

FB spiller den første kamp i 1. division lørdag den 13. august. Det bliver med ny en cheftræner ved roret, da Jesper Dahlmann stopper i FB. Klubbens bestyrelse arbejder pt. på en løsning, men glæder sig over at Mads Fischer fortsætter som assistenttræner omkring holdet.

“Der venter en utrolig spændende sæson, hvor spillerne for alvor skal vise deres værd og det bliver spændende at se om prioriteterne og styrken er til 1. division,” lydet det fra FB