Jysk-Fynsk mesterskab til AaB’s U15-piger

0
1058

U15-pigerne fra AaB kan gå på sommerferie som jysk-fynsk mestre. Holdet slog lørdag Vildbjerg i mesterskabs-finalen med solide 5-2 i en kamp, som AaB styrede fra start. Der stod 5-1 ved pausen, og selv om Vildbjerg fik scoret en enkelt gang i anden halvleg, var det AaB, der sad solidt på begivenhederne.

“Hold da op hvor får vi leveret en god første halvleg. Jeg har ALDRIG set et U15 hold spille på så højt et niveau. Vi spiller i et rigtig højt tempo med hurtig boldomgang, aggressivt pres, skarpe udfordringer og giftige afslutninger – ja alt det der gør fodbold til et fantastisk spil. Vildbjerg får aldrig rigtig fat i kampen,” siger AaBs cheftræner Allan Andersen i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

“JM-finalen er en af den slags kampe man kommer til at spille alt for sjældent. Og når man gennem en sæson har stået i øsende regnvejr og stået med iskolde tæer i december, mens alle øvrige hold er gået på juleferie, så er det med at nyde en finale og give max gas for at vise, at man er det bedste hold,” fortsætter han.