KoldingQ har matchbolden

0
672

Lørdag bliver det hele afgjort i 3F-ligaen, og medaljerne skal fordeles, men om det bliver KoldingQ eller Skovbakken, der skal have bronzemedaljerne med hjem står stadig uvist.

Af Sophie Lysholt

KoldingQ har matchbolden forud for weekendens kamp, hvor det gælder bronzemedaljerne. Med en sejr lørdag over Vejle kan holdet nemlig sikre sig tredjepladsen uanset Skovbakkens resultat i deres kamp mod OB. I KoldingQ ved de godt, hvad der på spil.

”Vi skal slå Vejle, og vi skal have de bronzemedaljer, som vi har trænet og spillet for hele året. Det var et mål vi satte os i august sidste år, så dem skal vi have i morgen,” siger Kolding-anfører Sanne Troelsgaard.

I øjeblikket ligger Kolding ligger nummer tre med 21 point, mens Skovbakken er lige i hælene som nummer fire med 20 point.

Spille eget spil

Da de to hold sidst mødte hinanden blev det til en smal 1-0 sejr til Kolding, og strategien er klar, for at det samme kan lykkes i morgen.

”Vi ved, at Vejle står meget kompakt, så vi skal ud og have åbnet op på deres defensive. De er gode til at lukke af, så vi skal ud og udnytte det gode offensive spil, vi også viste mod Brøndby i sidste weekend,” siger Sanne Troelsgaard.

Dog er der i denne omgang tale om sæsonens vigtigste kamp for KoldingQ, og det kan fremkalde nogle nerver, især hos de yngre spillere, siger anføreren.

”Vi er meget spændte, og især nogle af vores unge spillere, for det er ikke alle, der har spillet sådan en vigtig kamp før. Men vi skal bare tro på det som hold og spille det fodbold, vi kan.”

Tæt liga

Men det er ikke kun bronzemedaljerne, der endnu ikke har fået en ejermand. Også guldkampen er stadig helt åben og bliver afgjort, når Fortuna og Brøndby tørner sammen. Denne spænding lige til sidste slutfløjt er noget, der glæder Sanne Troelsgaard.

”Det er ligesom at se den sidste superligakamp, der skal afgøre det hele, og det er så spændende at være en del af.”

Kampen spilles lørdag den 18. juni klokken 13.00 i Vejle