AaBs U14-piger fik sølv ved talentstævne

0
1151

AaBs U14-piger gik hele vejen til finalen, men måtte nøjes med sølv, da holdet i forrige weekend deltog i talentstævnet i Stensballe. U14-rækken sluttede med et opgør mellem AaB og Fortuna Hjørring, og her snuppede Fortuna Hjørring guldet med en smal 1-0 sejr. Det fortæller AaB i et referat til FODBOLD FOR PIGER.

Inden finalen havde AaB spillet sig i genem turneringen med sejre på 5-0 over Lyseng, 4-0 over HB Køge og 6-0 til Slagelse i grundspillet. I kvartfinalen lørdag aften blev det til en  2-0 sejr over Horsens, og derefter gjaldt det Brøndby i semifinalen – efter fire kampe og en målscore på 17-0.

AaB vandt semifinalen på straffespark. I følge det referat, som  klubben har sendt til FODBOLD FOR PIGER, var AaB spilstyrende, men den ordinære kamp endte 0-0. Derfor måtte holdene ud i straffesparkskonkurrence, som AaB vandt 4-2.

“Udover en masse kampe, hvor pigerne kunne blive endnu bedre sammenspillet, var stævnet særdeles værdifuldt med henblik på at styrke sammenhold og indbyrdes relationer mellem både spillerne og trænerne,” skriver AaB.