Brøndby og Fortuna topper ligaen

0
811

Brøndby og Fortuna Hjørring følges fortsat ad i spidsen af 3F Ligaen, efter en weekend, hvor begge hold vandt deres kampe og fortsat har maksimumpoint. Brøndby fører, takket være en bedre målscore end Fortuna.

Brøndby vandt lørdag 3-1 over Skovbakken, bl.a. på to mål af Nanna Christiansen, og søndag blev det til 2-1 hjemme for Fortuna Hjørring over BSF.

Gæsterne var tæt på at skabe en mindre sensation i Hjørring. BSF, der var i kvalifikationsspillet i foråret og har et af ligaens yngste mandskaber, fik i 2. halvleg udlignet til 1-1. Fortuna Hjørring fik dog alle tre point takket være et hovedstødsmål af Signe Bruun, men Fortuna var efter kampen fuld af lovord om BSF, som har vundet sine to første kampe.

”Der kan ikke herske tvivl om, at det unge hold bliver en udfordring for samtlige modstandere i 3 F-ligaen, hvor Brøndby og Fortuna efter tredje spillerunde har lagt sig i front,” skriver Fortuna på sine hjemmeside.

I øvrige kampe blev det fredag til 4-0 sejr til OdenseQ ude over Varde, og lørdag vandt KoldingQ 2-0 hjemme over Vejle.