Trænerkabalen på plads på Københavns Idrætsefterskole (KIES)

0
1918

Københavns Idrætsefterskole (KIES) har ansat Kasper Klarskov Nielsen, der de seneste sæsoner har været pigefodboldtræner i Sundby, som sidste person i årets trænerkabale på pigefodboldlinjen.

”Det er et mål at have de bedste trænerkompetencer på pigelinjen, og her har Kasper store kompetencer i forhold til udviklingen af talent, fra U13/U14 og hele vejen til U16.,” lyder det fra KIES.

”Kasper vil sammen med resten af trænerteamet have fokus på kontakten til klubberne og trænerne, så vi kommer til at samarbejde for den mest optimale planlægning af træning og fodboldudvikling for pigerne. Det vil blive et samarbejde, som både tager højde for efterskoledelen på kies og giver fleksibilitet for pigernes muligheder i klubberne,” fortsætter KIES. 

Kasper har de sidste 3 sæsoner trænet Sundby Boldklubs årgang 2001 med stor succes. Fra august 2016 starter han som DBU U14 talentcentertræner på det Sjællandske vest center, en rolle som passer fint til arbejdet med talentfulde KIES-spillere.

”Vejen gennem pigefodbold har været fantastisk og jeg nyder at kunne arbejde med dedikerede og talentfulde spillere, både på og uden for banen. Dette arbejde glæder jeg mig helt vildt til at udfylde på KIES,” siger Kasper.