Fortuna åbnede med storsejr over Vejle

0
956

Fortuna Hjørring sparkede sig fra start i front af 3F Ligaen med en storsejr på 6-0 søndag eftermiddag over Vejle. “Vi var der fra start,” siger Fortuna-træner Brian Sørensen

Af Andrea Trolle

De forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring spillede sig søndag i front af 3F-ligaen med en sejr på 6-0 over Vejle. Det var derfor en tilfreds cheftræner Brian Sørensen, som kvindeliga.dk talte med nogle timer efter slutfløjtet:

”Vi var der fra start af og dominerer kampen hele vejen igennem. Vi får nogle tidligere scoringer, hvilket til gengæld betyder, at vores gejst og motivation falder lidt ned i løbet af kampen. Men vi sidder på spillet hele vejen igennem og jeg er godt tilfreds med vores spil. Kampen gav debut til vores nye spillere Louise Ringsing og Dominika Conc, som begge spillede hele kampen og gjorde det godt. Kampen viste, at vi går ind til sæsonen med en stærk og bred trup og der bliver derfor kamp om pladserne,” siger Brian Sørensen.

Foto: Jess Madsen, fodboldfoto.dk
Foto: Jess Madsen, fodboldfoto.dk

Det er især Fortuna Hjørrings profil Frederikke Thøgersen, der kan tage sin del af æren for dagens sejr. Hun stod nemlig bag tre af dagens mål. Fortunas næste kamp er på lørdag, hvor holdet skal en tur til Fyn og møde OdenseQ:

”Vi skal sætte os på kampen og være spilstyrende fra start af ligesom vi var i dag. Jeg er ikke i tvivl om, at Odense er klar til at give os kamp til stregen, men vi skal igen være dominerende hele kampen igennem – ligesom vi skal være i alle kampe,” siger Fortuna-træneren.

Søndag eftermiddag bød også på årets første turneringskamp for Varde og Skovbakken, der endte 0-0. Lidt flere mål bød lørdagens kamp mellem sidste års nr. 2 Brøndby IF og Odense Q. Med en sejr på 5-0 over fynboerne viser Brøndby, at de er klar til at udfordre de forsvarende mestre i den kommende sæson. Lørdag var der også kamp i Kolding, hvor BSF var på besøg. Her blev det til en 1-0 sejr til gæsterne, som var et af to hold, der spillede sig op fra forårets kvalifikationsliga.

Foto: Jess Madsen, fodboldfoto.dk
Foto: Jess Madsen, fodboldfoto.dk