Favoritterne sejrede i weekendens 3F-kampe

0
740
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sejre til Fortuna Hjørring, Brøndby, Skovbakken og BSF i weekendens runde af 3F Ligaen

Af Andrea Trolle

Weekendens runde i 3F-ligaen bød ikke på nogen overraskelse. Det var sidste sæsons tophold, der løb med sejren i alle kampe. Dermed er det efter 2. runde kun målscoreren, der adskiller 3F-ligaens nr. 1, 2 og 3.

Dagens eneste kamp stod mellem Skovbakken og KoldingQ mødtes i et opgør, der blev spillet på Skovbakkens hjemmebane i Århus. Skovbakkens Katrine Spanner stod for kampens eneste mål, da hun sendte bolden i nettet efter 16 minutters spil, og sikrede Skovbakken sæsonens første sejr.

Dagen forinden havde budt på flere mål, da Vejle tog imod Brøndby lørdag eftermiddag. Der var det Brøndby, som satte sig fuldstændig på kampen og kunne tage tilbage til Vestegnen med en sejr på hele 0-6.

Også Fortuna Hjørring sejrede, da holdet mødte Odense Q på fynboernes hjemmebane. To mål af gæsternes Louise Ringsing og Nevena Damjanovic betød, at Fortuna Hjørring kunne tage bussen tilbage til Nordjylland med en sejr på 0-2 i bagagen. To timer tidligere var BSF og Varde mødtes i et opgør, der blev spillet i Ballerup. Her var det hjemmeholdet BSF, som fik en sejr på 3-0.

Stillingen i 3F-ligaen efter weekends resultater:

1.    Brøndby, 6 point
2.    Fortuna Hjørring, 6 point
3.    BSF, 6 point
4.    Skovbakken, 4 point
5.    Varde, 1 point
6.    KoldingQ, 0 point
7.    Odense Q, 0 point
8.    Vejle, 0 point