Læg jeres nyheder direkte på FODBOLD FOR PIGER

0
748

For 600 kr. + moms om året kan klubben få et log in, så I selv kan lægge spændende klubnyt direkte på www.fodboldforpiger.dk

FODBOLD FOR PIGER lancerer nu en ny slags klub-abonnement, hvor klubber kan få direkte adgang til at lægge klubnyheder på www.fodboldforpiger.dk.

Prisen er 600 kr. + moms for et år (kun 50 kr. om måneden!). Når betalingen er registreret, får klubben tilsendt et login samt en beskrivelse af, hvordan nyheder og billeder lægges på sitet.

Det er selvfølgelig fortsat muligt at sende nyheder til FODBOLD FOR PIGERs redaktion, uden at have et klub-abonnement. Og klubabonenter kan selvfølgelig også sende input til redaktionen, ligesom redaktionen fortsat vil lave selvstændige nyheder fra pigefodboldens verden. Men hvis I som klub gerne vil have jeres nyheder ud med det samme, kan I altså nu tegne et abonnement og lægge historierne på, når I selv vil.

Nyheder, der lægges på af klubberne, markeres med et KLUBNYT.

Som klubabonnent er I med til at sikre, at der er økonomi til fortsat at drive FODBOLD FOR PIGER, Danmarks eneste nyhedssite om pigefodbold. Samtidig kan I sikre, at der kommer mere fokus på jeres klub.

Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk, hvis I vil tegne et abonnement.