Ny U18 DM-cheftræner i Skovbakken

0
917

Skovbakken har brugt sommerpausen til at sikre sig en ny cheftræner til sit bedste ungd0mshold. Alexander Madsen er manden, som fra 1. juli har fået opgaven med at stå i spidsen for U18 DM-holdet. Her skal han sammen med resten af trænerteamet “løfte miljøet og udviklingspotentialet for U18 DM,” som det lyder fra Skovbakken.

Alexander Madsen kommer fra et job i Skovbakken Herrefodbold hvor han har været cheftræner for U19 drenge 2. Division.

”Vi har på sidelinjen kunne se hvordan Alexander i herrerafdelingen har formået at skabe, ikke blot dygtige spillere, men han har samtidig også været garant for en kontinuerlig udvikling af træningsmiljø, hvor han med fokus og dygtighed til mandskabsbehandling er lykkes med at skabe fastholdelse og udvikling. De kompetencer ser vi meget frem til også bliver en del af hverdagen omkring U18DM holdet,” siger Skovbakkens kvindeformand Marie Greve.

Alexander har udover sit trænervirke i  Skovbakkens herreafdeling trænet seniorfodbold på forskellige niveauer i CIF, samt ungdomshold i den lille aarhusklub FC Langelinie. På nuværende tidspunkt er Alexander i gang med at færdiggøre sin trænermæssige A-licens.

”Jeg går ind til denne nye trænerudfordring med en forventning om, at jeg møder en flok spillere med en ærgerrighed efter at udvikle sig både som individer og som hold. Samtidig ser jeg meget frem til, at jeg sammen med klubben og det øvrige trænerteam kan være med til at indfri klubbens ambitioner og målsætninger for holdet. Faciliteter og rammer er i top, hvilket giver gode forudsætninger for sportslig succes.” udtaler Alexander Madsen.

Ved siden af sin trænergerning læser Alexander til pædagog og er bosat i Aarhus med sin kæreste og deres kommende barn.

Skocvbakken åbner sæsonen søndag den 14. august ude mod lokalrivalerne fra IF Lyseng.