Taastrup FC Piger hyrer to sportschefer

0
1613

Det nye Taastrup FC Piger har taget fat på  sit andet leve-år, og klubben har nu styrket organisationen med to sportschefer, der skal  skal stå den daglige drift.

Til ungdomsholdene er ansat Birger Dencker. Birger har en fortid som spiller i forskellige klubber på Vestegnen og har seneste beskæftiget sig med pigefodbold på forskellige niveauer op i forskellige vinkler.

På seniorsiden er Frank Andersen med en fortid som divisionsspiller og mange års erfaring som træner på både drenge og pigesiden tiltrådt som sportschef. Frank skal have særlig focus på spillerudvikling samt sikre kvalitet også på øvrige kvindeseniorhold.

Taastrup FC Piger blev dannet i foråret 2015 som en ny, selvstændig pigeafdeling, og det første år har sportsligt været et godt år, skriver klubben til FODBOLD OFR PIGER:

Flagskibet kvindesenior 1 har præsteret ikke mindre end to oprykninger og skal i efteråret prøve kræfter med ”Kval-øst” rækken, der er Danmarks tredje højeste kvinderække. Holdet består stort set af spillere fra årgang 97, der nu har spillet sammen i tre år og det bliver spændende at følge holdet i den kommende sæson, hvor målsætningen for efteråret, hvor der som bekendt ikke spilles om oprykning, alene er begrænset til at ”undgå nedrykning” samt lære niveauet i rækken at kende. Til at forestå dette, er Morten Albrechtsen blevet ansat som cheftræner. Morten er kendt fra sine mange år som ungdomstræner(junior og ynglinge) i Taastrup FC og har sidst været assistenttræner for klubbens Danmarksseriehold(herrer).

Der ligeledes nye navne på trænerposterne hos både U-14 pige og U-16 pige, hvor hhv. Niclas Smith assisteret af Christian Andersen og Jan Larsen assisteret af Jan Jørgensen kommer til at varetage den daglige træning.

Som noget nyt er der ansat en teknik- og udviklingstræner, der i samarbejde med sportscheferne og cheftræneren skal forestå teknik- og kompetancetræning. Til dette job er ansat Finn Sørensen, der senest har været pigetræner i AB Taarnby og som har mange års erfaring i trænerfaget.

Taastrup FC Piger har stadig masser af plads til piger, der ønsker at spille fodbold, så afslutningvis skal der lyde en opfordring til at kigge for klubbens hjemmeside og se om der ikke skulle være et hold, der kunne virke tillokkende og man er altid velkommen til et par prøvetræninger.