1. division: Greve og Sundby slås om 2. pladsen

0
683

Lørdag tørner Greve og Sundby sammen i kampen om 2. pladsen i 1. division. Det er en kamp som i sidste ende kan afgøre, hvilket af de to hold, som ender i kvalifikationsspillet til foråret.

Greve er lige nu på 2. pladsen, to point foran Sundby. Alligevel udpeger Greve-træner Rene Nielsen Sundby som favorit:

”Vores forventning til kampen er meget simpel: Vi er for første gang ikke favoritter, da vi møder et meget rutineret hold, som samtidig har en stor bredde. Men jeg tror på, vi har fundet de steder, hvor vi kan gøre ondt på dem,” siger han.

Greve går derfor ydmygt til opgaven, men målet er tre point,  og de skal blandt andet sikres ved at holde Sundbys offensiv nede med en stærk bagkæde.

”Det er altid sjovt at møde Sundby, fordi det er et stærkt hold og de både kan og vil spille fodbold,” siger Rene, som forventer at Sundby spiller med om oprykningsspillet til sidste runde.”

Greve har fået fire sejre i fire kampe. Lidt af en drømmestart, men Rene Nielsen understreger, at Greve både er realistiske og meget ydmyge.

”Vi ved de kommende tre kampe bliver virkelig hårde, så må vi se efterfølgende hvad pointantal vi skal være tilfredse med,” siger han.

Greve-Sundby spilles lørdag kl. 13 på Greve Stadion.