Fortuna og Brøndby fik deres sjette sejr i træk

0
750

Brøndby og Fortuna følges ad i toppen af ligaen, hvor begge hold fortsat har maksimumpoint

Af Andrea Signe Trolle

Resultaterne af lørdagens kampe i 3F-ligaen bød ikke på de store overraskelser. Igen var det de to førende hold Brøndby IF og Fortuna Hjørring, som sejrede og derved øgede deres forspring ned til BSF på tredjepladsen, som spillede 1-1 med Vejle.

Rundens første kamp stod mellem Varde og Brøndby – en kamp, som blev spillet kl. 12.30 på Vejle Stadion. Der blev det en suveræn sejr på 0-8 til gæsterne fra Vestegnen, der derved kunne sikre sig sæsonen sjette sejr. Det kan Nanna Christiansen i høj grad tage sin del af æren for – Brøndby-angriberen sendte bolden i netmaskerne tre gange og kan derfor prale af rundens eneste hattrick. Brøndbys Freja Sørensen Abildå og Nicoline Sørensen kom desuden på måltavlen to gange hver, sammen med Louise Kristiansen, der stod for et enkelt af målene.

Et par timer senere tog Fortuna Hjørring imod KoldingQ. Der kunne Frederikke Thøgersen og Karolina Schmidt Nielsen sikre deres hold en 2-0 sejr med scoringer i det 31. og 75. minut.

I rundens øvrige kampe delte BSF og Vejle point, da de to hold spillede 1-1 i Ballerup. Rundens sidste opgør tog Odense Q imod Skovbakken, hvor Line Frausing og Signe Andersen sikrede Skovbakken en 1-2 sejr.

Med dagens resultater lægger Brøndby IF sig i front i ligaen med 18 point efter i seks kampe. Det er kun målscoren der adskiller de blågule fra Fortuna Hjørring, som også har 18 point. Der er derfor lagt op til et intenst topbrag, når de to hold møder hinanden i næste runde af 3F-ligaen. Kampen bliver spillet lørdag d. 24/9 på Brøndby Stadion kl. 15.

Stillingen i 3F-ligaen efter dagens kampe:

  1. Brøndby IF, 18 point
  2. Fortuna Hjørring, 18 point
  3. BSF, 8 point
  4. Skovbakken, 7 point
  5. KoldingQ, 6 point
  6. Odense Q, 4 point
  7. Vejle, 4 point
  8. Varde, 1 point