80 piger deltog i AaB Talentcenters 1. runde

0
978

Lørdag d. 29. oktober startede den nye runde op i AaB Talentcenter for piger, hvor 80 fodboldglade piger fra både nær og fjern mødte op til et 2-timers træningspas.

Af AaB kvinde-/pigeafdeling, web/presse udvalg

KLUBNYT

AaB’s kvinde-/pigeafdeling afholder hvert år samling og træning for piger i Nordjylland med et særligt talent for fodbold i alderen 11-12 år med det formål at styrke elitepigefodbolden i Nordjylland. AaB gør det ved at samarbejde konstruktivt med andre klubber, så alle samarbejdsklubber føler, de har andel i projektet og dets målsætninger om elitepigefodbold. Samtidig skal det sociale spille en stor rolle.

AaB ønsker at opbygge et træningsmiljø, som går på tværs af klubinteresser og sætter pigerne i centrum og stiler efter at udvikle U12 – U14 piger samt deres trænere (særligt talentfulde U11 piger kan også deltage). Holdningen skal være, at klubberne giver spillerne mulighed for at træne/spille på det rette niveau. Derfor har AaB etableret dette talentcenter som en del af AaB pigeelitefodbold konceptet.

AaB vil gerne takke for det store fremmøde, og vi ser frem til at være sammen med pigerne, deres trænere og forældre ved det næste træningspas, som er lørdag d. 5. november kl. 9.30 – 12.00.

På vores hjemmeside kan læses mere om talentcentret, samt hvorfor og hvordan vi i AaB gerne vil bidrage med at udvikle pige-/kvindefodbolden i hele Nordjylland.

http://www.aabaf1885.dk/sportsgrene/piger-kvinder/talentcentret/