AaB’s U16 Vest piger blev puljevindere 3 kampe før sæsonafslutning

0
958

KLUBNYT

Af AaB kvinde-/pigeafdelings web/presse afdeling

 

Efter endnu en sæson med flot teknisk spil, med vinderinstinkt og med den team ånd, som gør dette hold helt unikt, kunne AaB’s U16 Vest pigehold allerede 3 kampe før sæsonafslutning fejre puljesejren.

3 kampe før sæsonafslutning lå AaB’s U16 Vest piger trygt i toppen af puljen med 36 point i 12 kampe. Nu ved afslutningen af efterårets turnering er de vindere af puljen med max point og 13 sejre ud af 13 mulige.

Sæsonen startede med et nyt trænerteam, og pigerne var spændte på, hvad dette ville føre med sig. Det nye og unge trænerteam, cheftræner Mads Kjær og assistenttræner Mathias Rom Wrobel, samt den daværende assistenttræner Stine, benyttede Vildbjerg cuppen i uge 31 til at lære pigerne at kende.

Alle deltagende piger fik spilletid i Vildbjerg, således cheftræneren Mads Kjær kunne få et indtryk af de individuelle præstationer, samt af holdets måde at spille sammen på.

Holdet løb med guldet i Vildbjerg, endda for 3. år i træk, så trænerteamet havde et godt afsæt for den kommende sæson.

De første kampe i puljen startede sommetider med, at AaB kom bagud med 1 eller 2 mål, og gang på gang viste holdet sin samspillede fightervilje og evnen til at holde hovedet koldt og kæmpede sig hurtigt tilbage i kampene, som alle endte til fordel for AaB.

Der er scoret godt 60 mål i sæsonen indtil videre, og det gode ved dette hold er, at målene er fordelt godt rundt på rigtig mange spillere fra truppen. Det er også dette hold, der er gået færrest mål ind på i sæsonen, hvilket det stærke forsvar samt den talentfulde målmand har æren for.

Holdet består af en god blanding af U16 og U15 spillere. Der er i sæsonen kommet et par nye spillere til, og der har været en del skadede spillere igennem sæsonen.

Flere af holdets spillere enten er eller har været på DBU’s talenttræning.