Flot debut sæson for AaB’s nyetablerede U13 hold

0
1767
AaB's U13 Vest pigehold

AaB’s U13 Vest pigehold afslutter deres debutsæson på 5. pladsen. Et flot resultat for et nyetableret hold.

KLUBNYT

AaB’s web/presse afdeling

 

AaB’s U13 pigehold er et helt nyetableret hold i AaB. Hen over sommeren er der kommet 12 nye spillere til klubben, som udgør vores nye U13 pigehold. De talentfulde piger kommer primært fra AaB’s talentcenter og er suppleret med enkelte spillere fra andre klubber.

Allerede fra de første træninger var det en flok fokuserede piger, som trådte ud på træningsbanerne. Venindesnakken var parkeret i omklædningsrummet, og fokus var 100% på fodbolden. Det var tydeligt, at det ikke var tilfældigt, at netop disse piger ønsker at fortsætte deres fodboldudvikling i AaB-trøjen. Socialt tog pigerne godt imod i hinanden, og der blev hurtigt knyttet bånd på tværs af de tidligere klubber.

I starten af turneringen var det tydeligt, at pigerne ikke havde spillet sammen før. Det blev til en del tætte kampe og noget skuffende, var der kun tre point på kontoen efter fem kampe. Dog har det været tydeligt at spore en stor fremgang fra kamp til kamp. De efterfølgende syv kampe har givet 15 point, hvilket vidner om, at udviklingen virkelig er gået hurtigt i efteråret.

Selvom efterårsturneringen er slut står den stadig på masser af fodbold.

Til foråret går U13 pigerækken fra at være 8-mands fodbold til at blive 11-mands fodbold. Det betyder også, at der gerne skal være tilgang af minimum tre spillere, og heldigvis har nogle spillere udefra allerede vist interessere for at komme i AaB-trøjen.

For at forberede pigerne til 11-mands fodbold spilles der bl.a. fire træningskampe mod U13 drengehold. som forhåbentlig kan udfordre pigerne mere end mange af de pigehold, som de har mødt.

Henover vinteren vil udendørstræningen blive suppleret med både futsal og indendørsfodbold, således at spillernes tekniske niveau bliver endnu højere.

Det bliver rigtig interessant at følge pigernes udvikling i løbet af foråret.

Det helt nyetablerede hold sluttede på en flot 5. plads i efterårets turnering kun 1 point efter 3. og 4. pladserne i puljen.