Næsby i kvalifikationen efter 0-1 sejr over Greve

0
893

Lørdag eftermiddag kunne Næsby fejre en sejr på 0-1 over Greve. Det giver en direkte billet til kvalifikationsspillet, hvor Næsby og Sundby til foråret skal kæmpe for at spille sig i 3F-ligaen. Ifølge Næsbys træner Helge Thomsen, så er det fortjent resultat, at hans hold skal spille kvalifikationsspil:   

Af Andrea Signe Trolle

”Det er fortjent vi går videre og at vi får en sejr i går. Vi havde ugen inden spillet mod Sundby, hvor vi også havde haft muligheden for at spille os videre, men der var vi ikke var skarpe nok. Lørdag var alle var klar og der gav spillerne de ekstra 5%, der gjorde, at vi fik overtaget i kampen og derfor kunne tage sejren med hjem”

Næsby har gennem hele sæsonen ligget og kæmpet med Greve og Sundby om pladserne i kvalifikationsspillet. Kun få point har adskilt de tre hold, og derfor skulle Næsby have en sejr for at gå videre. Sejrsmålet blev scoret af Marie Ørum 20 minutter før sidste fløjt lød – nogle spændende 20 minutter, hvor Helge Thomsen havde svært ved at være i sig selv:

”Marie Ørum scorede sit første mål for 1.divisionsholdet i lørdagens kamp, så det kunne ikke være et mere perfekt tidspunkt for hende at score sit debutmål. Resten af kampen var det svært at stå og kigge på, fordi det simpelthen var så spændende. Efter 90 minutters spil skyder Greve så en bold på overliggeren. Det var fuldstændig vanvittigt, for den kunne lige så godt have gået ind. Men heldet var med os og vi fik sejren – og det blev fejret med øl til busturen og derefter afslutningsfest i klubhuset”

naesby-kval-2

Nu kan Næsby-holdet glæde sig til en juleferie, hvor fodbolden bliver sat lidt på pause inden pigerne skal begynde at forberede sig på kvalifikationsspillet i det nye år:

”Vi trapper ned for træningsmængden frem til januar, hvor vi så begynder vi at træne op til kvalifikationsspillet. Vi var også med i kvalifikationsspillet sidste år, men der tabte vi den sidste kamp og rykkede ikke op. I år bliver det ekstra spændende fordi OdenseQ ligger til at skulle spille kvalifikationsspil, så der er lagt op til et lokalopgør. Men vi er generelt meget indstillede på, at det er 6 gode hold vi er oppe imod og udfaldet derfor kan gå begge veje”

Weekenden har også budt på afslutningen i den jyske pulje i 1. Division. VSK Aarhus ender som 1’er med 25 point – stærkt efterfulgt af SønderjyskE på andenpladsen med 24 point og de to hold skal derfor også deltage i kvalifikationsspillet om pladserne i 3F-ligaen i sæsonen 17/18.  

naesby-kval-1