FODBOLD FOR PIGER udvider redaktionen

0
1018

Vi hedder  Andrea Signe Trolle (t.v.) og Solveig Valbjørn Knudsen (t.h.) og fra 1. november er vi blevet en fast del af redaktionen på FODBOLD FOR PIGER – Danmarks eneste nyhedssite om pigefodbold.

Vi har begge erfaring fra pigefodboldverdenen, da vi har spillet sammen på Brøndbys elite ungdomshold indtil for halvandet år siden. På nuværende tidspunkt spiller Solveig på Damsøs 1. divisionshold, mens Andrea har lagt støvlerne på hylden, men fortsat arbejder i Ølstykke FC.

Nogle af jer kender os – andre gør ikke – men uanset hvem I er, så skal I altid være velkomne til at kontakte os, hvis I har en god historie. I kan enten kontakte os via facebook eller sende en mail til andrea.trolle@hotmail.com eller svk@live.dk

Vi glæder vi os til at komme ordentligt i gang med at levere nyheder, så vi kan medvirke til at øge opmærksomheden omkring pige- og kvindefodbolden i Danmark!

Andrea & Solveig