Danny Jung stopper i DBU

0
1609

U16- og U17-landsholdene skal have ny træner. Danny Jung, der har været træner for U16-landsholdet siden 2007 og U17-landstræner siden 2015, stopper pr. 1. januar 2017 for at blive ny cheftræner for 2. divisionsherrerne i Boldklubben Frem.

”Jeg har brug for nye impulser og for at komme ud af komfortzonen for at udvikle mig. Jeg har været ovenud lykkelig for min tid i DBU, hvor jeg har udviklet mig meget og mødt mange inspirerende mennesker. Det at arbejde på kvindesiden har været et stort privilegium. Tænkt at få lov at opleve sådan en passion, lyst til at blive bedre og i det hele taget den indre motivation, der driver disse talenter. Det tager jeg med,” siger Danny Jung til FODBOLD FOR PIGER.

Der er endnu ikke udpeget en afløser for Danny Jung, der også har fungeret som assistenttræner for Kvindelandsholdet.

45-årige Danny Jung kommer til en klub, som han kender indgående. Han spillede for Frem i en periode som ungdomsspiller og en halvsæson som professionel. I 2005-2006 var han tilbage i klubben som assistenttræner under Ebbe Skovdahl.

Dengang spillede Frem i 1. division. Nu er klubben klar til forårets kvalifikationsspil i 2.division, hvor Frem, der har hjemmebane lige ved siden af Københavns Idrætsefterskole (Kies) i Valby, har mulighed for at spille sig op i 1. division igen.