KoldingQ fortsat i front i U18 DM

0
1339

KoldingQ fik endnu en sejr lørdag eftermiddag, da de jyske piger slog B93 med slutresultatet  3-2 efter at have været bagud 0-2 i første halvleg. Blandt målscorerne var Caroline Ahrendtsen Jensen fra KoldingQ, som stod for KoldingQ’s første mål. FODBOLD FOR PIGER har snakket med højrekanten, som ikke var 100 procent tilfreds med hele kampens forløb. Ikke desto mindre er hun glad for de tre point og den kampgejst, som holdet viste i anden halvleg:

Af Andrea Signe Trolle

”Vi kæmpede og stod sammen som et hold. At gå fra 0-2 til 3-2 var fantastisk. Det viser, at når troen er der hos alle mand, så kan vi vende en hel kamp. Og det  var den i går.”

KoldingQ kom til gengæld skidt fra start. Ved pausefløjtet viste måltavlen 0-2 til B93, så der var meget for KoldingQs træner at tage op i pausen. Men træner … må have sagt noget rigtigt i pausen, for ifølge Caroline, så var det et helt andet KoldingQ hold, der gik på banen i 2. halvleg:

”Vi spillede ikke en særlig god 1. halvleg, hvor B93 var hurtigere end os og vandt størstedelen af duellerne, hvorfor vi også kommer bagud 0-2. Vi var ganske enkelt ikke klar fra start. Men det ændrer sig i anden halvleg. Vi har en helt anden indstilling, hvor vi også får gang i vores eget spil og vælger de nemme løsninger. Vi får mere tempo i bolden og får brugt vores wingbacks i højere grad og så scorer vi på vores chancer.”

Efter lørdagens resultat har Kolding forøget deres føring i U18 DM ligaen og ligger nu på førstepladsen med 25 point – dog kun et point fra Team Viborg på andenpladsen med 24 point. KoldingQ har OdenseQ og Hillerød tilbage inden holdet kan gå på juleferie:

”Vi SKAL have 6 point i de to næste kampe. Vi skal derfor arbejde på at være klar i begge halvlege, for en fodboldkamp varer 90 minutter og det nytter derfor ikke noget, hvis vi kun er klar i de sidste 45 minutter – som jo var tilfældet i dag. Så bliver det super dejligt at kunne holde lidt ferie, men der skal formen selvfølgelig også vedligeholdes, og mon ikke der kommer et træningspas eller to indimellem.”