U18DM: KoldingQ fortsætter sejrsstimen

0
898

KoldingQs U18 DM-piger har masser at juble over for tiden. Lørdag blev det til en 4-0 sejr over Fortuna Hjørring

Af Solveig Valbjørn

KoldingQ ligger i øjeblikket i front af U18 DM-ligaen og har hentet point i de sidste 8 kampe, hvor kun én enkelt kamp er endt uafgjort. Holdet har en målscore på hele 10-2 i de seneste tre kampe, hvorfor man i den grad kan hævde, at Koldingpigerne har haft en succesfuld efterårssæson indtil videre.

Og succesen fortsatte lørdag, da KoldingQ hjemme tog imod Fortuna Hjørring. Kampens sluttede 4-0 til KoldingQ. Et resultat der i følge den dobbelte målscorer, Camilla Lenskjold, var retfærdigt:

“Fortuna er ikke et dårligt hold på nogen måder, så vi forventede en meget hård kamp. Vi havde rigtigt godt styr over kampen og spillede virkelig godt sammen og havde ikke nogen følelse af, at vi ville tabe kampen på noget tidspunkt,” fortæller angriberen.

Camilla stod bag kampens to første mål, og sikrede på den måde KoldingQ en fremragende start, som de netop havde forberedt sig på inden kampens startfløjt:

“Fra start havde vi tænkt os at presse Fortuna meget højt. De havde haft en lang tur i bus så de skulle helst ikke nå at spille sig ordentligt i gang. Så vi pressede højt fra start og gjorde dem stressede til at starte med. Og det fungerede,” bemærker Camilla veltilfreds.

Kampens to øvrige mål blev scoret af Juliane Foss Gade i første halveg, og af den nyoprykkede Mathilde Anna Sterndorff i anden halvleg, der kun havde været på banen i fire minutter før scoringen.

Foto: Henrik Lenskjold
Foto: Henrik Lenskjold

“Vi holder virkelig meget af hinanden”

Med sejren over Fortuna Hjørring i bagagen, kan pigerne fra Kolding fortsætte dén sejrsstime, som holdet i øjeblikket befinder sig i. Årsagen er ifølge Camilla, ikke udelukkende taktiske tiltag og en øget træningsmængde – Nej ifølge Camilla, så er den primære årsag til holdets succes noget helt andet:

“Jeg tror simpelthen, at det er fordi vi på holdet har det så godt sammen. Vi er så tætte på holdet og vi holder virkelig meget af hinanden. Det tror jeg gør, at vi også spiller godt sammen på banen. Der er ikke så meget konkurrence, i stedet er alle bare sammen med alle. Det tror jeg har en stor betydning” fortæller hun.

Spillerne fra Sydjylland drager i næste uge mod vestegnen for at møde Brøndby, der i øjeblikket ligger nummer fem. Det bliver derfor spændende at finde ud af, om KoldingQ U18 kan fortsætte sejrsstimen i den kommende runde.

Øvrige spillede kampe i ugens runde i U18 DM-ligaen

  • Skovbakken – AaB: 0-3
  • IF Lyseng – B 93: 4-0
  • BSF – Brøndby: 2-2
  • Team Viborg – Team OdenseQ: 4-1
  • Vildbjerg – Hillerød: 9-1