Vejle Idrætsefterskole slog BGI

0
946

Vejle Idrætsefterskole fortsatte de resultatmæssige gode takter, da de tirsdag vandt 2-0 på udebane mod BGI. Landsholdsmålmand Katrine Kleven reddede straffespark i kampen.

Af Jacob Thychosen, Vejle Idrætsefterskole

Vejle Idrætsefterskoles dygtige fodboldpiger fortsatte tirsdag dette skoleårs flotte resultater, da de på udebane slog rivalerne fra BGI med 2-0 efter en medrivende fodboldkamp mellem to gode hold.

Vejle Idrætsefterskole kom ikke alt for godt i gang med kampen, da det var værterne fra BGI, der var de toneangivende i de første 20 minutter. Her måtte VIES’ dygtige landsholdsmålmand Katrine Kleven hive flere store redninger frem. I sidste halvdel af første halvleg kom De Orange fra Vejle mere og mere ind i kampen, og blandt andet havde KoldingQ-spilleren Nikoline Hoé et godt forsøg efter et frispark.

I pausen var træner Brian Blensner godt tilfreds med pigernes arbejdsmæssig indsats, mens spillet godt måtte være bedre ifølge træneren.
– I hele kampen blev der virkelig løbet mange meter fra pigerne. I løbet af kampen fik vi ligeledes mere og mere ro på fodbolden, hvilket gav en rigtig fin fodboldkamp, fortæller Brian Blensner.

Starten på anden halvleg blev en lige affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage mellem to hold, der begge gik hårdt efter sejren. Et kvarter inde i anden halvleg var der comeback til KoldingQ-målmand Lene Christensen, som har været ude med en skade. Hun kom dog ikke ind som målmand, men blev skiftet ind i angrebet, hvor hun gjorde rigtig god fyldest med sin energi og fysik.
Vejle Idrætsefterskole kom foran efter 57, da topscorer Nikoline Hoé på et følt frisparksforsøg gjorde det til 0-1. Kort efter faldt kampens dramatiske højdepunkt, da VIES’ anfører Sara Munk begik straffespark. Til glæde for VIES-lejren har VIES i år to målmand, som er vilde på straffespark, og det viste sig igen, da Katrine Kleven hev en flot redning frem. Fem minutter senere faldt kampens afgørelse, da Skovbakken-spilleren Emilie Simonsen med venstrebenet gjorde det til 0-2.

Et super flot resultat fra Vejle Idrætsefterskoles piger, som dermed fortsatte deres ubesejrede status. VIES-pigerne har vundet de to første kampe i DM-rækken, samt vundet RIM-stævnet.

Kampenes forløb:
BGI-VIES 0-2 (0-0)
Mål: 0-1 Nikoline Hoé (57.), 0-2 Emilie Simonsen (67.)

img_5496-kopi