VSB´s U16 klar til mesterrækken

0
897

VSB´s U16 piger har vundet efterårsturneringen i u16 piger 1 rækken,  pulje 1. De er gået ubesejret igennem turneringen og rykker dermed op i mesterrækken.

Oprykningen kom i hus efter sejr i sidste kamp ude mod Frederiksværk, hvor pigerne var bagud 2-0 efter 10 minutter, men viste høj moral og fik vendt kampen til en 4-2 sejr, der endegyldigt sikrede førstepladsen over Allerød.

“Esther, Celina og Clara scorede målene, alle pigerne har leverede en super flot indsats – Holdets anfører, Ida, stod for kampens største drama i en hovedstødsduel som resulterede i en flot bandage og 4 sting – det tog hun med stoisk ro – ligesom når hun sikrer forsvaret,” skriver VSB.

Pigerne har gennem det sidste halve år udviklet deres spil og kompetencer, og der er kommet yderligere fart på, efter at U16’s nye træner Peter Meulengrath har finpudset spillestil og organisation i efteråret.

Holdet har i efteråret spillet 8 kampe, vundet 7 og spillet 1 uafgjort og med en samlet målscore på 29-5. Samtidig har holdet fået vokseværk og er gået fra 14 spillere til 22, og der er stadig plads til flere

Resultatet er endnu et bevis på, at VSB´s satsning og opbakning til pigefodbold begynder at bære frugt.

VSB er nu det grønne områdes største pigeklub med 175 piger fra 3 år og opefter til fodboldfittness kvinder, fra nybegyndere til spillere som er udtaget til landsholdssamlinger for deres årgang.