Lyngs retur fra Playitas: “Det har været fantastisk”

0
1483

Fodboldpigerne fra Lyngs Idrætsefterskole er sikkert hjemvendt fra en lærerig og oplevelsesrig tur til sportsresortet Playitas på de kanariske øer.

Det har været en fantastisk tur, beretter deres træner, Keld Østergaard:

“Der var gode muligheder for at arbejde med den taktiske træning. Desuden havde alle piger individuelle samtaler, med fokus på den individuelle træning, som fodboldpigerne har min en gang om ugen”.

En fordel ved at træne på Playitas er varmen. Varmt vejr er en stor fordel ved den type træning, derfor er turen en mulighed for den taktiske individuelle træning, som normalt ikke er besværligt i de kolde måneder.

“Det var især opbyggende spil under pres og spil på den sidste tredjedel, som blev trænet på øen,” fortæller Keld Østergaard.

Han tilføjer desuden at træningen allerede har båret frugt:

“De ting vi trænede virkede kanon i vores første kamp efter PlayItas, hvor vi slog Lægården 6-0,” fortæller han med et smil.

Udover den nyttige fodbold træning var der også tid til at prøve en masse andre aktiviteter af, så som minitriatlon, svømme turnering, mountainbike, tennis og gymnastik på stranden og selvfølgelig en masse hygge sammen med resten af skolen. Alt i alt en fantastisk tur.

playitas-3 playitas-2 playitas-5 playitas-8 playitas-4 playitas-6 playitas-1