Få et gratis ophold på ISI idrætshøjskoles Træner Akademi

0
1503

Har du lyst til et gratis ophold på ISI idrætshøjskoles Træner Akademi, så læs mere her:

Af Ikast KFUM

Ikast KFUM tilbyder dette attraktive tilbud, da vi ønsker at investere i unge trænertalenter ved at tilbyde dig et halvt år på ISI Idrætshøjskoles Træner Akademi.

Her får du i løbet af 24 uger både teoretisk og praktisk undervisning – som del af et af landets stærkeste talentudviklingsmiljøer indenfor fodbold. Samtidig kan du opnå DBU’s B1-træneruddannelse og dermed skabe fundamentet for din videre uddannelse som fodboldtræner.

Ikast KFUM fodbold betaler for dit ophold på ISI Idrætshøjskole mod, at du bidrager som træner for et ungdomshold i vores klub – Vi har blandt meget stærke hold på pigesiden – se mere på facebook eller på hjemmesiden: http://ikast-kfum-fodbold.dk/

Udover en fodboldtræneruddannelse bliver du på ISI også del af et inspirerende højskolemiljø – omgivet af masser af andre unge, der hver især brænder for idræt. Desuden sætter højskolen stort fokus på personlig udvikling – og kan dermed være med til at forme og forberede dig på en videregående uddannelse.

Du kan læse mere om ISI Idrætshøjskole Træner Akademi her.

Så har DU trænerambitioner – så giver vi dig et godt og attraktivt tilbud.

Du er meget velkommen til at kontakte formand for ungdomsudvalget – Nikolaj Rytter (NikolajRytter0@gmail.com / 20463799), hvis du har uddybende spørgsmål eller kunne tænke dig dette attraktive tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Med sportslig hilsen
Ikast KFUM fodbold
NB: Bemærk at der opstart på højskolen den 6/1 2017