VIES stadigvæk med maksimumpoint

0
1704

Vejle Idrætsefterskole vandt igen, da de på hjemmebane besejrede Balle med 2-1. Den tidligere BSF-spiller Vigdis Vilhjálmsdóttir Bertram blev matchvinder.

Af Jacob Thychosen, Vejle Idrætsefterskole

Vejle Idrætsefterskoles stærke fodboldpigehold fortsatte mandag de spille- og resultatmæssige gode takter, da de på hjemmebane besejrede Balle med 2-1 efter en kamp, hvor værterne med mere skarphed godt kunne have vundet noget større.

Fra første fløjt satte VIES-pigerne sig på spillet og formåede at spille en god varieret gang fodbold, hvor der både blev spillet dybt og med flere pasninger i holdet. Balle viste sig også som en dygtig modstander, der formåede at forsvare sig flot og kæmpede glimrende. Den tidligere BSF-spiller Vigdis Vilhjálmsdóttir Bertram spillede på en ny position som angriber, hvilket hun løste godt ved at være boldsikker, når bodlen blev spillet op på hende. Efter flere tilløb til større chancer ved blandt andet Skovbakken-spilleren Emilie Simonsen, KoldingQ-spillern Nikoline Hoé og førnævnte Vigdis Vilhjálmsdóttir Bertram, blev det efter en lille halv time 1-0, da topscorer Nikoline Hoé med et tørt hug med venstrebenet scorede det forløsende mål. 20 sekunder inde i overtiden af første halvleg kørte Balle et fint kontraangreb, som endte i en udlignende scoring til 1-1.

I pausen var der ro på hos VIES-pigerne, da der var bred enighed om, at spillet havde været godt i første halvleg. I anden halvleg kom Balle mere med i opgøret, men det var stadigvæk Vejle Idrætsefterskole, der var de toneangivende, og det blev 2-1, da den godt spillende Vigdis Vilhjálmsdóttir Bertram scorede sikkert. Resten af kampen blev med VIES som de dominerende, men værterne formåede aldrig at lukke kampen, men de tre point blev dog kørt forholdsvis sikkert i hus.

Med en ny sejr i DM-rækken har VIES-pigerne nu maksimumpoint i spidsen af rækken.

Kampens forløb:
VIES-Balle 2-1 (1-1)
Mål: 1-0 Nikoline Hoé (27.), 1-1 (40.), 2-1 Vigdis Vilhjálmsdóttir Bertram (54.)