Afslutning på stjernespillerskolerne i Team Odense Q

0
1574

Team Odense Q havde forleden afslutning på sin stjernespillerskole, som samler piger i alderen 9-14 år fra moderklubberne bag Team Odense Q. 53 piger mødte op til efterårets sidste træning på fodboldfabrikken. Vi har fået dette indlæg fra Team Odense Q om stjernespillerskole-projektet:

Team Odense Q’s Stjernespillerskoler i TPI og BM, laver en ugentlig træning for ”piger der vil mere” i alderen fra 9-13 år. Træningen omfatter pigerne fra de to moderklubber til Team Odense Q, men også mange omkringliggende klubber, sender deres piger på stjernespillerskole en gang om ugen som et supplement til deres klub træninger. Således er der registreret tæt på 70 piger fra 12 klubber i ”rekordarket” .

Omdrejningspunktet er teknisk træning og guleroden, der sikre mange timers hjemmetræning er DBU’s teknikkort, præmier ved rekorder i tip og en positiv og anerkendende tilgang til alle piger, med fokus på personlig udvikling.

Torsdag d. 24/11-16 mødte så 53 forventningsfulde piger op på fodboldfabrikken i Odense, til det der nu må betegnes som en fast tradition på stjernespiller skolerne, nemlig afslutning på et godt og fantastisk år med masser af træningskort, eksamener og 5 piger der har bestået level 5 og dermed stjernespiller skolen. Disse med ret til at fortsætte på TOQ Bronze mærke akademi, med mulighed for at erhverve sig TOQ bronzemærke.

stjernespillerskole-1

For lige at krydre den intense atmosfære i fodboldfabrikkens super set-up, var der også fremmøde fra nogle af de Odense Q 3F liga spillere, der gennem sæsonen har været inde på skolen som gæste trænere. De 5 piger fra OQ 3F liga spillere, Emilie, Tenna, Annika, Mathilde J & Fie blev som vanligt modtaget med store smil og krammere fra de mindre piger, der altid er glad for at se deres store leje kammerater.

I 2 timer blev der spillet intenst fodbold på alle 3 baner i fodboldfabrikken. Dette i hold delt op på kryds og tværs af klubber. Uden for banen blev der, lige så vigtigt, knyttet bånd på tværs af klubber, udvekslet tlf nr. og Face book adresser. Endnu et af vores erklærede formål i TOQ stjernespillerskole, at skabe relationer mellem pigerne fra forskellige klubber.
Træningen fortsætter en gang om ugen for de piger der har lyst, men allerede nu ser vi frem til et foråret hvor aktiviteterne omkring DBU’s teknik kort fortsættes, eksamener og mindst 2-3 nye piger der skal på TOQ Bronze mærke akademi.