Haderslev har igen fået en pigelinje på Akademiet

0
1040

I samarbejde med Haderslev FK, moderklubben for Sønderjyske`s kvinder, har Haderslev Idrætsakademi (HIA) igen oprettet en pigelinje på akademiet. Dermed får piger i det sønderjyske en enestående mulighed for at dyrke deres sport, samtidig med at de tager en ungdomsuddannelse.

“HIA har super faciliteter omkring Sydbank Park, med ny anlagt kunststofbane, lethal ligeledes med kunst, 3 haller og  12 flotte græsbaner inden for gå afstand. HIA er for unge som har afsluttet 9. klasse og der vil satse 100 % på fodbolden, uden at miste muligheden for en solid uddannelse,” skriver Haderslev Fodbold Klub/SønderjyskE i en pressemeddelelse.

For at komme på Haderslev Idrætsakademi, skal du tage en ungdomsuddannelse eller 10. klasse på en af disse skoler: CVU Sønderjylland, Haderslev Realskole  (10. Kl), Skolen ved Kløften  (10. Kl), Haderslev Handelsskole (det blå gymnasie), Haderslev Katedralskole (STX)  og EUC Syd (HTX) .

“Samtidig skal du træne i akademiregi, med tre ugentlige træninger og i Haderslev Fodbold Klub/SønderjyskE. Træningen bliver varetaget af højt kvalificerede trænere med A licens, man har adgang til  styrketræning, fysioterapeut, kostvejledere og mentaltrænere dette sikrer dig de bedste udviklingsmuligheder indenfor din idræt,” skriver Haderslev Fodbold Klub/SønderjyskE.

Hvis du ikke bor i køreafstand fra Haderslev kan du på Idrætsakademiets bosted.

Haderslev idrætsakademi har til huse i Haderslev Idrætscenter

Link til indslag fra TV Syd

http://www.tvsyd.dk/artikel/kvindelige-fodboldspillere-kaemper-anerkendelse

Link til HIA

http://www.elitesport.haderslev.dk/index.asp?id=15126