Hvidovre søger spillere til U14-hold

0
1327

Hvidovre IF søger piger årgang 2003, der kan supplere truppen, der i foråret skal spille med i Sjællands bedste række for u14 piger, Øst-rækken. det skriver klubben til FODBOLD FOR PIGER. Hvidovre IF skriver:

Pigerne træner minimum mandag og torsdag og supplerer i perioder med alternative træningsformer som vandtræning, løb etc. Den kommende vinterperiode er der fri adgang for at besøge vores træning og se om holdet er noget for dig.

Efter et godt efterår i DBU Københavns A-række har pigerne fået mulighed for at prøve sig af mod markant stærkere modstand i Øst-rækken og vil derfor gerne have gjort truppen lidt bredere. Vi kigger efter en spiller til alle kæder – fra målvogter og frem til angrebet.

Har du lyst til, og mod på, at prøve dig af i en klub med en stor og bred pigeafdeling og på et ambitiøst hold med stor fokus på venskab og humør, så giv et kald til træner Line Malling 25136169 eller holdleder Lars Mertins 40354650.