AaB’s U15 piger genvandt JM i futsal

0
920

KLUBNYT

Af AaB web/presse afdeling, 27. februar

I søndags stod den på JM for U15 pigerne i Rosendal. Pigerne var gået videre som sikker vinder af den nordjyske pulje. Det var derfor en flok tilfredse piger, der var klar til gå på banen for at genvinde det Jyske Mesterskab i futsal.

Det skulle dog hurtigt vise sig, at der skulle arbejdes benhårdt, hvis pigerne skulle have medaljer med hjem.
Der skulle spilles 4 kampe i den indledende pulje og i de første 3 kampe formåede pigerne kun at hente 1 sølle point – værre var det at de ikke kunne score mål. Om det var ferietempoet, der stadig sad i benene, vides ikke, men det der blev leveret på banen, var langt under pigernes niveau.

Heldigvis gik de andre kampes resultater AaB pigernes vej, og de kunne med en sejr i den sidste puljekamp sikre sig en semifinaleplads.
Den sidste puljekamp blev vundet i sikker stil med en flot 4-0 sejr og bedst af alt, så var deres spil tilbage.

I semifinalen ventede Team Viborg som qua deres placering i puljen kunne nøjes med uafgjort for at komme i finalen – så der var maksimalt pres på pigerne. Der blev leveret en flot indsats, og der blev skabt en del chancer, men de blev desværre ikke omsat til mål. Det blev en kamp med masser af spænding og i de døende sekunder får AaB et frispark, som de scorer på, og dermed var de klar til finalen.

I finalen ventede Rosendal, som havde leveret rigtig flot spil hele dagen, og der var derfor lagt op til et brag af en kamp. Ligesom Team Viborg kunne Rosendal nøjes med uafgjort i finalen for at tage guldmedaljerne.
AaB pigerne ville det anderledes og leverede en virkelig flot kamp, og i kampens sidste halvdel scorer AaB 2 mål og vinder fortjent finalen med 2-0.

Stort til lykke med sejren og det Jyske Mesterskab i futsal 2017!