Brøndby forlænger med Per Nielsen

0
2908

Per Nielsen fortsætter som cheftræner for Brøndbys IFs 3F Liga-hold i mindst to år endnu. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

“Per har underskrevet en ny to-årig aftale. Det er vi rigtig glade for. Det betyder ro til at arbejde videre med holdet, som det er lige nu, og at vi kan fortsætte arbejdet omkring udviklingen af hele kvindeelite-afdelingen,” siger sportschef Seref Aras.

Per Nielsen har været cheftræner siden januar 2015, hvor han afløste Peer Lisdorf.

Per Nielsen har legendestatus i Brøndby, hvor han i mange år var anfører for klubbens superligahold. Efter at han indstillede sin aktive fodboldkarriere og gik trænervejen, har han bl.a. været cheftræner for Hvidovres divisionshold. Som cheftræner for 3F-holdet har Per Nielsen vundet the double i 2015 og stået i spidsen for holdet, da de samme år nåede semifinalerne i Champions League.