Fire spillere kan blive årets 3F Liga-spiller

0
902

To nuværende og en tidligere Brøndbyspiller er sammen med en spiller fra Fortuna Hjørring nomineret, når den nye pris som Årets 3F Ligaspiller skal uddeles ved Dansk Fodbold Award den 20. marts.

Det er 3F Ligaens topscorer Nanna Christiansen som sammen med Simone Boye Sørensen er de to Brøndby-spillere, der kan løbe med den nye pris. Desuden er deres gamle holdkammerat Theresa Nielsen, som netop er skiftet til norske Vålerenga, nomineret og endelig er Fortuna Hjørrings rumænske landsholdsspiller Florentina Olar nomineret.

Sidstnævnte var 3F-trænernes bud på årets spiller, da Kvindeliga.dk/FODBOLD FOR PIGER spurgte trænerne i slutspillet efter 2015-2016-sæsonen om ligaens bedste spiller.

”Hun har med sin nye position centralt i banen formået at være en dominerende spiller på Fortunas hold. Det er primært hendes fysik og udholdenhed, der gør hende til årets spiller,” lød det blandt andet om den rumænske stjernespiller.

Dansk Fodbold Award vises direkte på Kanal 5 den 20. marts kl. 20.