Angrebstræning med Mark Strudal hos Taastrup FC Piger

0
1149

Taastrup FC Piger havde fornemt besøg i sidste uge. Tidligere A-landholdangriber og nuværende angrebstræner for Brøndby IF’s Superliga hold, Mark Strudal, gæstede klubben, hvor han holdt et kursus for 30 af klubbens trænere om, hvordan de tilrettelægger og udfører målrettet angrebstræning på klubbens hold.

Mark Strudal har i sin aktive spillerkarriere været angriber på en række divisions- og Superliga hold og desuden tilbragt et par år i udlandet hos Borussia Dortmund og Grasshopper. Siden 2009 har han været angrebstræner for Superliga holdene hos FC Nordsjælland og senest hos Brøndby IF. Desuden er han kendt som træner for TV2 Zulu’s populære fodboldhold FC Zulu.

Trænerkurset foregik på hjemmebaneanlægget Nybolig Park, hvor det nye klubhus først lagde lokaler til kursets teoretiske del. Spillerne på klubbens kvindesenior 1 hold, suppleret med målmænd fra herre Danmarksserieholdet, var efterfølgende medier ved de praktiske øvelser på kunstgræsbanen.

Cheftræner for klubbens kvindesenior 1 hold, Morten Lethan Albrechtsen, siger om kurset:

”Vi er utrolig glade for, at det er lykkes at få en kapacitet som Mark til at undervise os i angrebsfodboldens kunst. Jeg er sikker på, at den viden han bidrog med er noget, som jeg kan udnytte i min træning til at gøre holdet endnu mere angrebsfokuseret og pigerne mere målfarlige”.

Kvindesenior 1 holdet er godt i gang med forberedelserne til forårets turnering, hvor der arbejdes målrettet mod at spille sig tilbage i Kvindeserie Øst rækken. Der er et par ledige pladser i truppen, så alle spillere som kunne være interesseret i at være en del af holdet er meget velkommen til at kontakte Sportschef Birger Dencker.