Jysk Mesterskab gik til AaB’s U16 piger

0
1379

KLUBNYT

Af AaB web/presse 9. februar 2017

Jysk Mesterskab blev en succes for AaB’s U16 piger – for 4. år i træk løb de med guldet!

Efter at AaB’s U16 piger havde kvalificeret sig flot til Jysk Mesterskab i overbevisende vis, var det endelig blevet tid til at spille om mesterskabet.
Og spillet om det Jyske Mesterskab så svært ud til at starte med. AaB mødte kompetente modstandere, der skulle vise sig at yde god modstand mod et stærkt AaB hold.

AaB pigerne og deres træner igennem indendørs turneringen Mathias mødtes kl. 12.30 på Hornslet skole for at finde sig til rette, inden det gik videre til Hornslet Idræts- og kulturcenter, hvor kampene skulle spilles.
Første kamp blev spillet mod Fortuna Hjørring. En kamp hvor AaB pigerne skulle finde hinanden igen, hvilket viste sig ikke at være noget problem, og kampen blev vundet 5-2. Næste kamp blev lidt mere spændende, da et toptændt Jerne IF hold gav god modstand, men som måtte se sig besejret af AaB med 6-4 i en kamp, hvor der blev spillet hård, men god fodbold. Derefter havde holdet en lille pause inden næste kamp, som skulle stå mod Gudumholm IF. Denne kamp blev vundet 9-3. Kampen derefter blev dog mere tæt, og her vandt AaB kun 4-2 mod Team 10 (1).

Og hermed var den første dag gået, og det begyndte at se godt ud for AaB pigerne.

Søndag startede med, at AaB skulle spille mod Team 10 (2). Denne kamp blev ikke det store problem for AaB og blev vundet med hele 7-0, og så var AaB klar til topkamp mod Tønder. Tønder kampen startede skidt for AaB, som var bagud med 4, og AaB virkede ikke til at kunne finde løsningen på dette, samtidig med at Tønder så stærke ud, men AaB fandt den løsning, de havde brug for, og kom stille og roligt tilbage i kampen, som AaB endte med at vinde 8-6. Efter Tønder kampen var AaB klar til at møde DHF&K. Denne kamp blev ikke langt fra som Tønder kampen, og AaB vandt med 11-2 og var dermed klar til semifinalen.

Semifinalen stod mod Fortuna Hjørring, og AaB pigerne var opsat på, at det var dem som skulle i finalen og ikke Fortuna Hjørring. AaB spillede endnu en god kamp mod Fortuna Hjørring og vandt kampen 5-1, men pigerne var ved at blive trætte.

Denne træthed var dog ikke til at se i finalen, hvor AaB pigerne mødte Team 10 (1), som dagen før havde budt AaB op til dans og presset dem godt. Finalekampen blev dog aldrig rigtig spændende, og AaB pigerne vinder finalen med imponerende 11-2, en overbevisende måde at sikre sig det 4. Jyske Mesterskab i træk for AaB pigerne.