Sanne Troelsgaard skifter til svensk topklub

0
1080

Landsholdsangriberen fik søndag 20 minutter for FC Rosengaard mod Chelsea i London. Hun ventes at indgå en kontrakt med svenskerne frem til sommer

Af Steen Trolle

KoldingQ må undvære Sanne Troelsgaard, når foråret går i gang i 3F Ligaen. I følge den svenske avis Sydsvenskan er landsholdsangriberen i fuld gang med et skifte til svensk fodbold. Sanne Troelsgaard var søndag med i en træningskamp for FC Rosengård mod Chelsea i London, og alt tyder på, at Rosengård laver en aftale med danskeren frem til sommeren 2017.

FC Rosengård skal spille kvartfinale i Champions League om få uger. De er på jagt efter en angriber, der kan erstatte den camerounske spiller Gaëlle Enganamouit, der er skiftet til kinesisk fodbold, og i følge Sydsvenskan bliver denne spiller Sanne Troelsgaard. FC Rosengård går nemlig efter en spiller, der kan være med i Champions League, og det kan Troelsgaard, eftersom hun ikke har spillet europæisk i denne sæson.

FC Rosengårds sportschef Therese Sjögran lægger da heller ikke skjul på, at Sanne Troelsgaard er det perfekte valg. Ja, hun udtaler sig til Sydsvenskan, som om aftalen nærmest er på plads:

”Sanne er god med hovedet og god i boksen, så det her bliver rigtig godt. Vi kender hende ganske godt, Hun er en rutineret landsholdsspiller, hun er stor (176 cm) og hun kan spille alle forwardpositioner,” siger Therese Sjögran til avisen.

Sportschefen understreger dog, at aftalen ikke er indgået. Men planen ifølge Sydsvenskan er, at Sanne Troelsgaard træner med allerede fra tirsdag.

Sanne Troelsgaard er 28 år, har spillet 104 landskampe og scoret 34 mål i disse kampe.

FC Rosengård spiller den første kvartfinale-kamp  i Champions League mod Barcelona i Malmø onsdag den 22. marts.