Skovbakken inviterer til målmandstræning

0
903

Er du målvogter på dit hold, har en dyb passion for målmandsspillet og en ledig torsdag aften i marts, april og maj? Så kan du tage på målmandsskole hos Skovbakken til foråret

Skovbakken inviterer alle pigemålmænd i årgangene 2001-2006 på målmandskole tre torsdage i foråret 2017. Det skriver klubben i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

Skolen vil fokusere på at udvikle målmændenes tekniske færdigheder indenfor temaer som gribeteknik, spring- og faldteknik, sparketeknik og indgreb i feltet. Træningen vil også blive aldersinddelt, så du har mulighed for at arbejde på et specifikt tema sammen med andre på din alder.

De tre træningspas afholdes torsdag den 23/3, 20/4 og 18/5 fra kl. 16.30 til 18.00, hvor et kompetent trænerteam vil gøre deres for, at du kan blive en bedre målmand. Trænerteamet består af: Katrine Svane, målmand for Skovbakken 3F og U19-landsholdet; Josefine Jørgensen, målmand for Skovbakken 3F; Jens Djernes, målmandstræner og talentansvarlig i Skovbakken og Søren Holm Nielsen, målmandstræner i Skovbakken og DBU.

For at deltage i træningspassene har Skovbakken kun følgende krav: Du skal være en træningsparat spiller, som har motivation for målmandsspillet.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du tilmelde dig ved at sende en mail til Soerenholmnielsen@live.dk eller ringe til 60382349.

Det koster 200 kroner per målmand.

Du kan også få yderligere informationer facebookgruppen ”Skovbakken Kvindefodbold Målmandsskole”, som er oprettet til formålet.