Støvring får 75.000 kr. til teknikskole

0
1792

SIF Fodbold i Støvring har fået 75.000 kr. fra Nordeafonden til sin teknikskole for piger. Pengene i form af en stor check blev overrakt den 14. januar ved en standerhejsning, som markerede starten på den nye sæson.

U16-cheftræner René Qvist, der er initiativtager til teknikskolen, tog imod den checken sammen med Ruth Andersen, sportslig koordinator på pige-/kvindesiden i SIF Fodbold.  Den blev overrakt af Kaspar Rynkeby, filialdirektør i Nordea-afdelingen i Støvring.

Tekniskskolen blev startet op på forsøgsbasis i2016. Den fortsætter til april-juni, hvor der vil være træning fordelt på fem-seks fredage. René Qvist står for træningen, men der vil blive inviteret forskellige kompetente gæstetrænere til at være med.

“De 75.000 kroner fra Nordea-fonden styrker mulighederne for at videreudvikle Teknikskolen og ikke mindst pigespillerne i klubben, ” skriver Støvring på sin hjemmeside. Her bringer de også uddrag af den ansøgning, der har udløst den store donation:

“…Vi ønsker med midlerne fra Nordea-fonden at gøre det mere attraktivt at være pigespiller i Støvring IF. Vi ønsker, at pigerne skal bevare den aktive livsstil og alt det gode, som foreningslivet i en sportsklub kan bidrage med.
I dag har vi spillere fra flere omegnsklubber, fordi vi har hold, de kan spille på. Mange mindre klubber oplever, at de ikke kan stille hold, da pigerne falder fra. Igennem Teknikskolen – og med de muligheder donationen giver – vil vi forsøge at skabe nogle muligheder og rammer, som forhåbentligt kan holde på de spillere, vi har i dag men også vise, at man i Støvring IF forsøger at gøre tingene lidt anderledes – samt gøre det attraktivt at spille pigefodbold i Støvring IF. Forhåbentligt kan det give lyst til, at nye dukker op for at spille pigefodbold i Støvring, men vi får også mulighed for at vise, at man i en svær tid prøver at gøre tingene lidt anderledes,” skriver klubben.

Nordea Stoevring 1 Nordea Stoevring 3 Nordea Stoevring 2