Mejrups U13 blev jyske mestre i deres første futsal-turnering

0
1121

Mejrups U13-piger trodsede alle udfordringer og blev Jysk Mester i futsal i weekenden

Tekst & foto: Mejrup IF

Mejrup pigerne havde inden weekendens JM i futsal i Vildbjerg ikke spillet en eneste futsal-turnerings – eller stævnekamp. Holdet havde kvalificeret sig blot ved at tilmelde sig futsal i efteråret.

Men da der ikke blev nogen turnering i DBU region 2 på grund af for få tilmeldte hold, endte Mejrups U13-piger automatisk i mesterskabs-slutspillet.

Det var derfor med smil på læberne og spænding i maverne at pigerne tog afsted til stævnet. Inden den første kamp fik pigerne ridset reglerne op, og træneren satte taktikken.

De indledende gruppekampe brugte Mejrup-pigerne på at få spillet ind under huden, og endte som nummer to i deres pulje efter en sejr og to uafgjorte.

Men herefter gik det stærkt.  Semifinalen skulle spilles mod Vildbjerg, hvor Mejrup vandt overbevisende.

Finalen stod mod AaB – igen var Mejrup meget overbevisende i deres spil og vandt sikkert 3-0 og kunne fortjent kalde sig jyske mestre i futsal i deres første turnering.

Sejren bliver ikke mindre bemærkelsesværdig af, at en af holdets spillere, Tida Sido, i en af de indledende kampe faldt og slog armen hårdt i gulvet. Tida ømmede sig, men hun følte sig klar igen til semifinalen, og hun spillede også finalen. Efterfølgende viste det sig, at hun desværre havde brækket armen i faldet.

Næste weekend drager Mejrup-pigerne afsted til JM indendørs fodbold. Her har U13 pigerne et hold i A rækken og et i B-rækken. Begge hold har kvalificeret sig som sikre regionsmestre i hver deres række.