Lige ved og næsten for Brazil Football College…

0
1029

Lige ved og næsten var, hvad det blev til for pigerne fra Brazil Football College, som deltog ved Finalestævnet ved Gymnasium Futsal i Vejle.

Vi kom til finalestævnet med selvtillid og tro på egne evner, efter vi ved kvalifikationsstævnet tidligere på året ikke havde tabt en kamp og kun lukket 1 mål ind.

Vi startede som lyn og torden og vandt vores første to kampe mod Københavns idrætsefterskole og Oure Kostgymnasium 2. Det bragte os op på en 1. plads i puljen, inden vores kamp mod Egedal Gymnasium og HF. Egedal fik tidligt i kampen bragt sig foran, mens vi kæmpede med at komme tilbage i kampen. Camilla Sørensen havde mange gode individuelle aktioner, som var lige ved at give pote. I de sidste minutter af kampen kom Maiken Kjeldsen flot igennem ude i venstre side og fik lagt bolden ind til en fri Camilla, som bankede bolden i kassen. Kampen endte 1-1 og gav os et vigtigt point.

Resultaterne i vores pulje gik desværre ikke vores vej og vi skulle derfor vinde i den sidste kamp for, at være sikker på en plads i semifinalen. Desværre kom vi skidt fra start og Nordfyns Gymnasium kom nemt igennem til scoreringer. Vi fik reduceret til 2-1, som skabte lidt spænding til sidst i kampen, men vi måtte til sidst erkende, at modstanderen var bedre og kampen endte 2-1!

Resultatet betød, at vi desværre måtte køre hjem til Grenaa uden medalje om halsen. Vi kan dog se tilbage på et stævne, hvor vi har vist os frem og kæmpet for hinanden og for Brazil Football College på flotteste vis.

Vi glæder os til næste Futsal sæson, hvor vi vender stærkt tilbage.