Fodboldlinjen på Lægården

0
1647

Elsker du fodbold og har du lyst til at bruge et år på, at gå i dybden med spillet? Så er et år på, Lægården i Holstebro næppe et dårligt valg! Vi træner tre gange ugentligt og går meget op i, at hver enkelt af vores elever har målsætninger og, at disse helt eller tilnærmelsesvist opnås.

Af Peter Gade

På Lægården elsker vi fodbold, og vi er hele 4 trænere, som er klar til at udvikle dine evner sammen med dig. Vi trækker på personlig specialviden fra mange års  erfaringer. På og omkring skolen er der en vid række af faciliteter, vi som fodboldefterskole kan benytte os af. Vi har almindelige fodboldbaner, vi har måske Danmarks smukkeste kunstgræsbane og derudover rige muligheder for fysisk træning, så du skal nok komme i form, mens du er her.

 

Hvis du vælger et år på Lægården garanterer vi:

  • Tre ugentlige træningspas og en times fysisk træning om ugen.
  • Almindelige baner, en kunstgræsbane og indendørshaller på skolen, så du kan træne året rundt.
  • Fokus på dit udviklingsbehov. Din træning er målrettet til dig.
  • Et fagligt og socialt stærkt fællesskab på skolen.
  • Uddannede trænere med erfaring fra blandt andet 1. division .
  • Deltagelse i efterskoleturneringer og skoleliga, så der kommer masser af kampe for alle piger uanset niveau.

 

På Lægården tager vi pigefodbolden seriøst, og hvis du ønsker det kan du blive tilknyttet en af vores samarbejdsklubber og derved få flere træninger og kampe i løbet af ugen. PT samarbejder vi med Mejrup GU, som har en stor og god pigeafdeling.

Lyst til at vide mere? Så tjek evt vores hjemmeside for mere info  på Lægårdens hjemmeside