Her er kvindernes verdenshold

0
841

Hvem skal på holdkortet, hvis man skal sammensætte verdens bedste kvindehold lige nu? Det spørgsmål har den internationale spillerforening, FiffPro, stillet sine medlemmer. Svaret er et hold med spillere fra Tyskland, USA, Sverige, Frankrig, Brasilien og Norge.

Der er ingen danskere på årets verdenshold. Men både Pernille Harder fra Wolfsburg og Line Røddik Hansen fra Barcelona er tæt på. Pernille Harder kom i afstemningen ind som den 11. bedste midtbanespiller, og Line Røddik blev den 12. bedste forsvarspiller.

I alt har 3200 spillere fra 47 lande deltaget i afstemningen. Det hold, de har sammensat, ser således ud:

Målmand

Hope Solo (USA)

Forsvarsspillere

Leonie Maier (Tyskland)

Nilla Fischer (Sverige)

Wendie Renard (Frankrig)

Ali Krieger (USA)

Midtbanespillere:

Dzsenifer Marozsan (Tyskland)

Carli Lloyd (USA)

Marta (Brasilien)

Angribere:

Alex Morgan (USA)

Ada Hegerberg (Norge)

Eugenie Le Sommer (Frankrig)