Varde åbner foråret med pokalkamp: “Vi går efter finalen”

0
970

Kvalifikationsligaen starter 1. april, men allerede på lørdag åbner Varde foråret med en pokalkamp ude mod sjællandske Raklev GI. Det gælder en plads i semifinalen, og Varde går stenhårdt efter at spille sig videre.

”Vores mål er at nå langt i pokalturneringen, og rigtig gerne til finalen men vi kender ikke meget til vores kommende modstander, Raklev GI, vi ved dog at de vandt 2 – 0 over Herlufsholm, som vi mødte på vores træningslejr. Så vi skal ikke undervurdere dem, og slet ikke på deres hjemmebane,” siger cheftræner Jesper Callesen.

Han og assistenttræner Martin Damgaard har nu arbejdet med i truppen i to måneder, og selv om truppen er smal, så er de optimistiske:

”Den største udfordring vi står overfor i forårssæsonen, er den meget smalle trup, men kan vi undgå alt for mange skader, som hurtig kan ødelægge kontinuitet, er jeg sikker på at truppen vil gøre alt for at levere en 100% indsats i hver eneste kamp, det har de allerede vist i træningskampene, udtaler cheftræner Jesper Callesen.

Varde har spillet tre træningskampe, hvor modstanderne Herlufsholm fra 1. division og Vejen u15 drenge blev slået 2-1 og 3-2. Søndag blev der rundet af mod Vildbjerg fra 1. division, som kæmpede bravt i en kamp, der endte 0-0 uden de store chancer til nogle af holdende. Onsdag aften venter så den sidste træningskamp, som er på hjemmebane kl. 18.00 mod klubbens eget u18 DM hold.

”Vores optakt til sæsonen har været præget af, at pigerne skulle have en ny spillestil de skulle forholde sig til. Så her har fokus hele tiden været, at vi skulle spille på efter en fast taktik i alle vores kampe. Vores mål i de to første træningskampe var, at vi hele tiden skulle have fokus på små elementer i vores spillestil, for derefter at kunne præstere så godt som muligt. Vi viste dog i de to første træningskampe mod Herlufsholm og Vejen, at vi har været hurtige til at omstille os, så da vi mødte begge hold var vi klart de bedste på banen i hele kampen i begge kampe. Jeg er fuld af håb og har troen på, at pigerne nok skal klarer sig godt både i pokalturneringen og i vores sæson generelt, vi som hold er enige om at vi vil kæmpe til det sidste i alle vores kampe,” siger cheftræner Jesper Callesen.

Varde spiller sin første kamp i kvalifikationsligaen på udebane lørdag den 1. april mod Sønderjyske .