Mejrups U13-piger vinder og vinder

0
1551

Mejrups U13-piger har haft en forrygende indendørssæson, som i weekenden blev toppet med to jyske mesterskaber. Klubben har sendt os denne artikel

Af Mejrup GU

Hvis der bliver behov for at investere i et nyt pokalskab til klubhuset i Mejrup, skyldes det ikke mindst klubbens U13-piger, der gennem hele indendørssæsonen har været noget nær suveræne. Det skriver klubben i en mail til FODBOLD FOR PIGE

I weekenden sluttede en helt igennem succesfuld sæson af med to jyske mesterskaber, U13-pigerne havde et hold med både i A-rækken og B-rækken, da mesterskaberne skulle afgøres i Jetsmark/Pandrup.

Pigerne i A-rækken gjorde rent bord i de indledende kampe og blev sikker etter i puljen. Semifinalen skulle spilles mod et velspillende hold fra Kolind/Midtdjurs, før pigerne var klar til finalen mod Dybbøl IU, som også blev besejret sikkert.

I B-rækken blev pigerne også en sikker etter i deres pulje, hvor det dog blev til et enkelt nederlag mod Give Fremad.
I semifinalen fik pigerne dog revanche mod Give, før holdet sikkert slog Lemvig i finalen.

Weekenden før havde de samme piger vundet det jyske mesterskab i futsal, selv om det var deres første turnering i denne disciplin.

“Men vi skal ikke glemme vores fantastiske hold nummer tre, som blev sikker etter i deres pulje i region 2 for C-hold,” siger holdets træner Henrik Skov Nielsen.

“Der er et fantastisk sammenhold blandt de 20 piger, der har været til indendørstræning gennem sæsonen. De er træningsvillige, og vi er sikre på at deres tilgang til træningen, også er det, vi kan se på banen,” siger holdets trænere Pia Madsen og Henrik Skov Nielsen.

Men mesterskaberne var bare kronen på værket. Mejrups U13-piger har haft tre hold med i de regionale turneringer.

Alle tre hold vandet deres rækker. Alt i alt har de tre hold i indendørsturneringen og slutspillet om Jysk Mesterskab vundet 46 kampe, spillet en uafgjort og kun tabt to.

Det var ikke uden en vis bitterhed, at den legendariske engelske angriber Gary Lineker i sin tid, måtte indse at Tyskland bare var bedst:

Fodbold er et simpelt spil; 22 mænd jagter en bold i 90 minutter, og i sidste ende vinder tyskerne,” lød hans konklusion.

I indendørs fodbold kan det samme siges om Mejrup:

”Indendørs fodbold er et simpelt spil; otte piger jagter en bold i elleve minutter, og i sidste ende vinder Mejrup.”