Thisted klar til historisk pokalkvartfinale

0
1230
Thisted 1. division damer

Lørdag klokken 16.00 tager Thisted imod Sundby BK i en af årets fire pokalkvartfinaler. Det er første gang Thisted er nået så langt i turneringen.

 Af Sophie Lysholt

Når Thisted lørdag går på banen mod Sundby, er det for at spille en historisk fodboldkamp. Det er nemlig første gang nogensinde, at holdet er kommet til kvartfinalen i pokalturneringen. Det er noget, der vækker glæde hos Thisted-træner Denny Dornhoff.

”Vi er så stolte over at være nået så langt, og pigerne glæder sig helt vildt til kampen,” siger han.

På deres vej mod kvartfinalen nedlagde holdet først Aalborg Freja og derefter turneringsmodstanderne fra ASA og VSK Aarhus.

Ukendt modstander

Efter lutter jyske modstandere venter hovedstadsklubben Sundby BK, der for Thisted er en fuldstændig ukendt modstander.

”Vi aner ingenting om Sundby, men uanset hvad er vores mål at vinde. Og så er det jo trods alt en heldig lodtrækning, for alle 3F-holdene skal jo møde hinanden indbyrdes,” siger Denny Dornhoff.

Lodtrækningen faldt nemlig sådan ud, at de fire 3F-ligahold møder hinanden og de fire 1.divisions- og kvalifikationshold møder hinanden.

God optakt

Der er blevet trænet hårdt i vinterpausen, og pokalopgøret har ligget i baghovedet både under træningerne og på holdets træningslejr i Hamborg.

”Vi vægter pokalkampen rigtig højt, og det er også en af grundene til, at vi har været på træningslejr. Her havde vi muligheden for at prøve en masse ting af, og det har været rigtig godt for os,” siger cheftræneren.

Foruden en god opstart har Thisted også formået at holde samtlige spillere i truppen over vinteren, og det stiller holdet endnu stærkere, mener Denny Dornhoff.

”Når nu vi har fuldstændig det samme hold som i efteråret, har vi mest fokuseret på at bygge videre på vores spil og på at komme i form. Det er klart en fordel.”

 

De fire pokalkvartfinaler: 

Thisted-Sundby klokken 16.00

BSF-Brøndby klokken 13.00

Raklev-Varde 13.00

Vejle-Fortuna Hjørring 15.00