Nykøbing FCs U14 tog på træningslejr på S/E/S

0
2248

I den netop afsluttede weekend, havde Sportsefterskolen Sjælsølund besøg af Nykøbing FC’s U14 piger. Nykøbing FC er i år kommet med i U14 elite øst, og som en del af forberedelserne lå holdet i træningslejr på S/E/S henover den første weekend.

Weekendens program var proppet med en masse fodbold, teambuilding og selvfølgelig hygge på efterskolen.

Træningskamp mod HGI

Lørdag formiddag spillede Nykøbing FC træningskamp mod Hillerød GI, på skolens bane, som også er en del af U14 elite øst. Det blev en yderst underholdende og lige kamp, hvor begge hold fik vist flot fodbold og flotte detaljer.

S/E/S på Toppen

Om eftermiddagen var tiden kommet, hvor pigerne fra NFC skulle bryde nogle grænser. De skulle nemlig en tur op i S/E/S på Toppen, skolens Go-High bane. Med instruktør og sikre seler gik turen ellers derudaf over søen via svævebane og en tur rundt i træerne.

Teambuilding

Lørdagen blev rundet af med konkurrencer og teambuilding ved efterskolens pigetræner. I en lille times tid dystede og samarbejdede pigerne i forskellige øvelser.

Tak for denne gang

NFC’s U14 piger rundede weekenden af med et træningspas på skolens kunststofbane, inden turen gik hjemad mod Nykøbing Falster.

S/E/S siger tak til NFC U14 for en super god weekend & held og lykke med forårets spændende kampe.

Af: Sportsefterskolen Sjælsølund