Skovbakken byder Brøndby op til dans

0
1036

Brøndby og Skovbakken tager forskud på glæderne, når de på lørdag skyder gang i 3F-ligaens slutspil. I Skovbakken er de klar til at byde favoritterne fra Brøndby op til dans.

Af Sophie Lysholt

Slutspillet i 3F-ligaen går så småt i gang på lørdag, og det er en længeventet sæsonåbning i Skovbakken.

”Det har været en frygtelig lang opstart. Den har jo nærmest varet tre måneder for så at spille to måneders turnering,” siger Skovbakkens cheftræner Henrik Varbøll.

Det er dog kun de to gulblusede hold, der skal i aktion i denne weekend. De to resterende kampe i første runde spilles først den 14. april.

Sværeste start

For Henrik Varbøll er det fantastisk endelig at kunne komme i gang, selvom der venter hans Skovbakken-mandskab en stor udfordring fra første fløjt.

”At møde Brøndby på udebane i sæsonens første kamp, det er noget nær den sværeste start. Brøndby er kæmpe favoritter, og det betyder, at vi skal spille op til vores allerbedste og komme med fuld energi, aggressivitet og vilje i nærkampene.”

Sidst Skovbakken mødte Brøndby i en slutspilskamp, endte kampen 1-1. Det giver cheftræneren blod på tanden.

”Når man ser på tidligere resultater, så tror jeg godt, vi kan nappe point mod dem på lørdag.”

Forstærkninger

Det er ikke kun tanken om det seneste resultat, der får Henrik Varbøll til at være optimistisk. En god portion forstærkning til truppen har også en del at sige. Holdet har fået tilgang af Laura Østergaard, Sofie Obel og Malene Berg, der alle har spillet i Skovbakken før.

”Det er rigtig fedt at vi har fået tre så dygtige spillere på holdet. Sofie Obel skaber en super god konkurrencesituation i bagkæden, Laura Østergaard er en meget spændende spiller, og Malene Berg bidrager med så meget rutine, at det allerede nu kan mærkes på vores unge hold,” siger cheftræneren.