Storsejr til Brøndby i pokalturneringen

0
764
Nicoline Sørensen i kamp for Brøndby IF i 3F Ligaen.

På trods af en rygende chokstart af BSF formåede Brøndby at vende kampen og score syv mål. Nu venter Fortuna Hjørring i pokalsemifinalen.

Af Sophie Lysholt

Der var lagt op til et lokalopgør af de store, da BSF tog imod Brøndby i pokalkvartfinalen. Kampen startede da også med bulder og brag, da BSF´s Agnete Nielsen efter ganske få minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0. Kun øjeblikke senere fordoblede Josefine Krum føringen til 2-0, og det lignede et reelt kollaps af Brøndbyholdet.

”Det var jo en chokstart. BSF kørte hårdt på fra start af, og vi var slet ikke klar. Vi fik ikke stoppet deres omstillinger, og da de først var nede i vores felt, ja så scorede de to mål,” sagde Brøndbys Nicoline Sørensen efter kampen.

Der skulle dog ikke gå mere end tre minutter efter BSF´s anden scoring, før Brøndby fik gang i målmaskinen og reducerede til 1-2. Efterhånden fik Brøndby bedre fat og efter 42 minutter udlignede landsholdspilleren Stine Larsen til 2-2. Brøndby havde dog stadig store problemer med BSF´s giftige kontraangreb.

”Vi ved godt, at BSF har nogle pivhurtige angribere, og vi var egentlig forberedte på det, men det var alligevel ikke så let at lukke ned for. Jeg synes dog vi endte med at løse det fint, fordi vi hele tiden bevarede roen,” sagde Nicoline Sørensen.

Lige inden pausen kom gæsterne så på 3-2, og derefter stod der Brøndby på det meste.

”Selvom vi burde have været klar fra start, så synes jeg, vi spillede os rigtig fint ind i opgøret. Det er positivt, at vi fik scoret så mange mål.”

Nicoline Sørensen havde selv navn på to af Brøndbys scoringer, og det var noget, der glædede angriberen.
”Det er altid dejligt at score mål, og især når det nu er min opgave oppe foran. Generelt var det virkelig dejligt at få en god start på sæsonen.”

Forude venter nu ærkerivalerne fra Fortuna Hjørring i semifinalen. En kamp, der betyder, at de to hold for første gang i tre år ikke mødes i finalen.

Kort om kampen:

4 min. Agnete Nielsen 1-0

12 min. Josefine Krum 2-0

15 min. Louise Kristiansen 2-1

42 min. Stine Larsen 2-2

44 min. Simone Boye 2-3

53 min. Stine Larsen 2-4

65 min. Nicoline Sørensen 2-5

70 min. Nicoline Sørensen 2-6

87 min. Mie Leth Jans 2-7