Rundt om pokalturneringen

0
966
Fortuna Hjørring spillede sig op på førstepladsen med sejren over Varde. Foto: Jess Madsen, fodboldfoto.dk

Af Sophie Lysholt Hansen

Weekenden bød på fire pokalkvartfinaler, og det har givet både mål, overraskelser og spænding frem mod semifinalerne. FODBOLD FOR PIGER giver dig et overblik.

Raklev-Varde 0-4:

Der var klasseforskel mellem de to hold, da Raklev tog imod gæsterne fra Varde. Raklev spiller til daglig i Kvindeserie Øst og Varde i kvalifikationsligaen. Det var da også Varde, der dominerede spillet, og efter 15 minutter bragte Michelle Jørgensen gæsterne på 1-0. Lige inden pausen scorede Astrid Rindom til 2-0 på en situation, hvor de fleste Raklev-spillere dog troede, at dommeren ville fløjte på grund af en skadet spiller. Det skete ikke, og Varde fordoblede føringen i anden halvleg på endnu et mål af Michelle Jørgensen og til sidst Louise Nielsen. Varde er nu klar til at møde Sundby i pokalsemifinalen.

Varde fra kval-ligaen spillede sig sikkert videre til semifinalen med 0-4 ude over Raklev fra Kvindeserie Øst. Foto: Foto Hansen

Thisted-Sundby 1-2:

Det blev en tæt kamp mellem Sundby og Thisted, der på forhånd ikke havde særligt kendskab til hinanden. Det var Thisted, der kom bedst fra start og scorede til 1-0 i første halvleg. Herefter arbejdede Sundby sig mere ind i kampen, og lige inden pausen udlignede Line Schmidt til 1-1. I anden halvleg kom Sundby tættere på en føring, da Malene Huusom havde et skud på overliggeren. Føringen kom til sidst i hus, da Simone Johansen kunne sparke en returbold i nettet til slutresultatet 2-1. Sundby har skrevet klubhistorie og kan nu træne frem mod semifinalen lørdag, hvor Varde venter.

Vejle-Fortuna Hjørring 0-3:

Fortuna Hjørring var på papiret store favoritter til kampen, men Vejle har flere gange udfordret nordjyderne og tilført spænding til opgørene. Denne gang blev det til et 0-3 nederlag, men med et mål på straffe og et mål i overtiden må det siges at være et godkendt slutresultat for Vejle. Målene blev scoret af Nevana Damjanovic, Frederikke Thøgersen og Caroline Rask. Nu venter et drøn af en semifinale den 18. marts, når Fortuna møder Brøndby.

BSF-Brøndby 2-7:

BSF kom flyvende fra start i denne kamp, og Agnete Nielsen bragte BSF foran efter blot få minutter. Herefter fordoblede Josefine Krum føringen efter 12 minutters spil, og det tegnede til en stor overraskelse. Der skulle dog kun gå 3 minutter, inden favoritterne fra Brøndby startede målmaskinen og reducerede til 1-2. Herefter nettede de yderligere seks gange og er sikkert videre til semifinalen mod Fortuna Hjørring.